Pentru profesioniști

Medicii de specialitate sau cu competenta in diabet, nutritie si boli metabolice pot apasa butonul de mai jos pentru a accesa informatii cu privire la dovezi clinice, studii de caz si solutii oferite de Accu-Chek.

mai mult

Sub 18 ani?

Acest site realizat de Roche Diabetes Care, pentru persoanele cu varsta sub 18 ani, contine instrumente interactive pentru a te ajuta pe tine si familia ta sa aflati mai multe despre diabetul zaharat.

Accu-Chek pentru copii
Pentru profesioniști
Sub 18 ani?
roche.com
Alimentație sănătoasă

Bine aţi venit în programul Alimentaţie Sănătoasă

Indiferent de tipul de diabet cu care aţi fost diagnosticat, uneori vă puteţi simţi copleşit şi aveţi probabil întrebări privind ceea ce puteţi sau ar trebui să mâncaţi. Planificarea a ce, când şi cât de mult trebuie să mâncaţi constituie o parte importantă în menţinerea nivelurilor glicemiei intre valorile în intervalul pe care medicul le-a discutat şi stabilit pentru dumneavoastră.

  • Rețetarul vă pune la dispoziţie feluri de mâncare variate pe care le puteţi consuma şi de care se poate bucura întreaga familie. Puteţi descărca reţetele pe care doriţi să le încercaţi, le puteţi evalua şi transmite altor persoane.
  • Planificatorul vă ajută să vă planificaţi mesele zilnice şi să înregistraţi toate valorile nutriţionale relevante.