Pentru profesioniști

Medicii de specialitate sau cu competenta in diabet, nutritie si boli metabolice pot apasa butonul de mai jos pentru a accesa informatii cu privire la dovezi clinice, studii de caz si solutii oferite de Accu-Chek.

mai mult

Sub 18 ani?

Acest site realizat de Roche Diabetes Care, pentru persoanele cu varsta sub 18 ani, contine instrumente interactive pentru a te ajuta pe tine si familia ta sa aflati mai multe despre diabetul zaharat.

Accu-Chek pentru copii
Pentru profesioniști
Sub 18 ani?
roche.com

Intretinerea aparatului de masurare a glicemiei

Cum imi curat glucometrul? Cat de des trebuie sa il curat?

Curatati-va glucometrul de cate ori pare murdar si de fiecare data cand deschideti un nou pachet de teste — cel putin o data la 2 luni. Glisati capacul ferestrei de masurare si curatati-o cu apa rece. O puteti apoi sterge usor cu o solutie cu 70% alcool si lasati-o sa se usuce bine. Stergeti ecranul cu o tesatura moale fara fibre sau cu un tampon de bumbac care poate fi umed, insa nu ud. Nu permiteti umezelii sa patrunda in glucometru. Cand toate componentele sunt uscate, introduceti capacul ferestrei de masurare inapoi in glucometru. Consultati si manualul de instructiuni al glucometrului dvs. Accu-Chek.

Ce este o Verificare a Controlului Calitatii? Cand si cum trebuie sa o efectuez ?

Trebuie sa efectuati un teste de control al calitatii:
 
  • Cand deschideti un nou pachet de benzi de testare
  • Dupa ce ati inlocuit bateriile
  • Daca pe ecranul glucometrului dvs. apare “CTRL,” se solicita efectuarea unui test de control al calitatii
  • Dupa curatarea glucometrului
  • Daca rezultatul glicemiei afisat de glucometru nu corespunde starii dvs.