Pentru profesioniști

Medicii de specialitate sau cu competenta in diabet, nutritie si boli metabolice pot apasa butonul de mai jos pentru a accesa informatii cu privire la dovezi clinice, studii de caz si solutii oferite de Accu-Chek.

mai mult

Sub 18 ani?

Acest site realizat de Roche Diabetes Care, pentru persoanele cu varsta sub 18 ani, contine instrumente interactive pentru a te ajuta pe tine si familia ta sa aflati mai multe despre diabetul zaharat.

Accu-Chek pentru copii
Pentru profesioniști
Sub 18 ani?
roche.com

Depozitare

Cat de des trebuie sa imi testez glicemia?

Trebuie sa va testati glicemia cu frecventa recomandata de medicul dvs.

Cum trebuie sa imi pastrez glucometrul?

Asigurati-va ca glucometrul este pastrat la temperaturi cuprinse intre –40°C si +70°C pentru a evita deteriorarea acestuia. Umiditatea relativa trebuie sa fie sub 85% si evitati sa va depozitati glucometrul langa campuri electromagnetice puternice (langa telefoane mobile, cuptoare cu microunde etc.). Verificati manualul utilizatorului pentru a afla care sunt conditiile de depozitare pentru glucometrului dvs. Accu-Chek.

Cum trebuie sa imi pastrez testele?

Testele nu trebuie pastrate la temperaturi foarte scazute sau foarte ridicate. Flaconul cu teste trebuie pastrat inchis mereu pentru ca el contine un agent de uscare care nu va functiona daca este expus la aer. Verificati si prospectul testelor dvs. Accu-Chek pentru a afla care sunt conditiile de depozitare.