Tratamentul cu pompa pentru insulină

Pompele de insulină au potențialul de a ajuta la stabilizarea nivelului glicemic și de a crește nivelul de flexibilitate în administrarea de insulină, pentru a satisface nevoile copilului tău. Pompele livrează insulina la comandă pe tot parcursul zilei și noaptea, astfel încât să se potrivească mai bine cu necesarul de insulină. Beneficii ale terapiei cu pompa de insulină ar putea fi următoarele:

  • Poate îmbunătăți controlul glicemiei
  • Insulina de fond (cea de bază), poate fi programată pentru a se potrivi nevoilor individuale zi și noapte
  • O mai mare flexibilitate în legatură cu dozarea insulinei pentru a se potrivi cu cerințele stilului de viață al copilului tău
  • În loc de injectare la fiecare masă, poți pur și simplu comanda pompa pentru a livra doza de insulină calculată

Cu toate că pompele de insulină pot fi o alternativă excelentă la injecțiile cu stiloul și pot să ofere un stil de viață mai spontan și un control îmbunătățit pentru mulți utilizatori, decizia de a utiliza o pompă de insulină trebuie să fie analizată cu atenție. Ca un punct de plecare trebuie să discuți cu medicul diabetlog pentru a verifica dacă copilul tău îndeplinește criteriile și/sau poate beneficia de terapia cu pompă.

Dacă ai nevoie de mai multe informații despre produsele Accu-Chek te rugăm să ne contactezi la telefonul gratuit HelpLine Accu-Chek 0800 080 228, între orele 09.00-15.00, de luni până vineri.

testing-with-chart